Λεξεις Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Λεξεις
Λεξεις λεπτες
και αλλες χοντρες
λικνιζονται εδω περα
λεξεις καλωσυνατες
και αλλες φαρμακερες
λεξεις για αγαπες ερωτικες
και αλλες πολλες
γυριζουν στον αερα.
....................................................
Αναλογα που καθεσαι
και το σταυρο που κουβαλας
καπως αλλιως τις βλεπεις
απο τον απεναντι σου
στοχασου και θυμισου
δεν ειναι αυτος ο λογος
να γινει σου εχθρος.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2011 |