Έχεις μια πέτρα για καρδιά Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Έχεις μια πέτρα για καρδιά
Απ΄την στιγμή που μ΄αφησες
Και την καρδιά μου ράγισες,
Εσένα όλο θυμάμαι.
Και πίνω πόνο για κρασί
Απ΄ότου χάθηκες εσύ,
Και μεθυσμένος νάμαι.
Μπροστά στη πόρτα και κτυπώ
Μα δεν μ΄ανοίγεις για να μπω,
Κι έχω πικρό μαράζι.
Μα όσο και αν πνίγομαι
Στο κλάμα διαλύομαι,
Εσένα δεν σε νοιάζει.
Έχεις μια πέτρα για καρδιά
Κι αυτή δεν ξέρει ν΄αγαπά,
ούτε να συγχωράει.
Και η δική σου η απονιά
Εμένα στην καρδιά κτυπά,
Στο μαρασμό με πάει.
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011
Ναταλία Μήτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2011 |