Δίπλα σου Δημιουργός: merlin17254, Γιωργος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δίπλα σου
Δέν θά μαστε πάντα μαζί,
μά, έσύ δέν θάσαι μόνη.
Θά είμαι έκεί στό πλάι σου ,
σέ ότι κι άν σέ πληγώνει.
Μία σου λέξη, θά άρκεί,
δίπλα σου νά μαι πάλι.
Στό προσκεφάλι σου, όταν κλαίς,
στήν πίκρα τήν μεγάλη.
Τήν πιό γεμάτη μου χαρά,
τήν πιό γλυκειά γαλήνη,
νοιώθω όταν βλέπω τήν ζωή,
όλα νά σού τά δίνει.
Αύτά πού έγώ δέν μπόρεσα,
όσο κι άν προσπαθούσα
κι άς ήσουν ή μοναδική,
πού τόσο άγαπούσα.
Τώρα, άπό άπόσταση,
βλέπω τά βήματά σου,
νά σέ όδηγούν στό πέλαγος,
πού άπλώνεται μπροστά σου.
Άμα σκοντάψεις μιά στιγμή,
θάρθω νά σέ σηκώσω.
Κι άν τά νερά είναι βαθιά,
θά πέσω νά σέ σώσω.
------------------------------------- Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2011 | |