Άν ένας έρωτας σου φέρει ζάλη Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Καλημέρα !!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άν ένας έρωτας σού φέρει ζάλη
καί νιώσεις φίλε σε μαύρο χάλι
να μην αρχήσεις το παρακάλι
τελειωσέ τον μ' ένα μπουκάλι
τελειωσέ τον μ' ένα τραγούδι
μη μαραζώνεις σαν το λουλούδι
δεν έχει αξία και ειναι λάθος
να χει μονάχα ένας τό πάθος
να χει μονάχα ένας τό πάθος
δεν έχει αξία και ειναι λάθος
άν σ' έναν έρωτα δεν παίζουν δύο
κι αν το παιχνίδι του γίνεται αστείο
μη μένεις μονος μεσα στο κρύο
τελειωσέ τον μ' ένα αντίο
τελειωσέ τον μ' ένα τραγούδι
μη μαραζώνεις σαν το λουλούδι
δεν έχει αξία και ειναι λάθος
να χει μονάχα ένας τό πάθος
να χει μονάχα ένας τό πάθος
δεν έχει αξία και είναι λάθος ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2011 |