Κι αν Δημιουργός: Helene52, Eleni Μια όμορφη Κυριακή νά χετε όλοι ... και σ όποιον . . ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=verdana][color=black]Με λόγια ανατροπής , σταμάτησες το χρόνο
στα μάτια μου μπροστά , που φόρτωσες με πόνο
κομμάτια εγώ ταυτίστηκα και γίνηκα σιωπή
μετέωρος στην αγάπη που την διέγραφες με Χι
[B] [I]Κι αν χάνεσαι και τι μ αυτό
κι αν διώκομαι σ αυτό το πεπρωμένο
με όλη την καρδιά μου μάθε σ αγαπώ
εγώ τ’ ορκίζομαι θα σε περιμένω
Κι αν σκέφτεσαι με τον καιρό
κι αν κάποτε μου πεις να ρθεις σε 'μένα
απόλυτα θα μάθεις πόσο σ αγαπώ
και τα υπόλοιπα θα ναι ξεχασμένα[/B] [/I]
Αυτά που χα να σου πω , τα φόρτωσα στον ώμο
τα γέμισα φιλιά και όνειρά μας μόνο
παράθυρο σε θύμησες παλιές να ζω κάθε στιγμή
στο σύμπαν με χαρές και αγκαλιές να είμαστε μαζί
[B] [I]Κι αν χάνεσαι και τι μ αυτό
κι αν διώκομαι σ αυτό το πεπρωμένο
με όλη την καρδιά μου μάθε σ αγαπώ
εγώ τ’ ορκίζομαι θα σε περιμένω
Κι αν σκέφτεσαι με τον καιρό
κι αν κάποτε μου πεις να ρθεις σε 'μένα
απόλυτα θα μάθεις πόσο σ αγαπώ
και τα υπόλοιπα θα ναι ξεχασμένα[/B] [/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2011 |