Ερείπιο ψυχής Δημιουργός: Kostas Houston, Κωνσταντίνος Φ. Βελιάδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Σε κατασκότεινα δωμάτια σε φαντάζομαι
Με μαύρους κύκλους κάτω απ΄τα δυο σου μάτια
Σου γράφω αυτά τα λόγια μόνο γιατί νοιάζομαι
Κι όχι για να σε σπάσω σε μικρά κομμάτια.
Η τέχνη σου αξεπέραστη, απαράμιλλη.
Ξέρεις να γράφεις ποιήματα όσο λίγοι.
Στα σχόλια η κακία τόσο έκδηλη.
Κάθε φορά με στεναχώρια με τυλίγει.
Όπου οι έριδες παρούσα σαν την Ήρα.
Όπου πικρίες το φαρμάκι σου έχεις στάξει.
Τους ποιητές μεταχειρήσου σα φιλύρα
λόγος σκληρός όπως η φλόγα θα τους κάψει.
Αν έχεις άποψη καλή να τη φωνάζεις
Αν διαφωνείς με σεβασμό οι διατυπώσεις.
Με απροστάτευτες ψυχές να μην τα βάζεις.
Την κριτική στα ιδιαίτερα να δώσεις.
Είναι ερείπιο ψυχής η επιστήμη
αν τη συνείδηση για σύντροφο δεν έχει.
Είσαι ποιήτρια, συνάμα και αγρίμι.
Η ύπαρξή σου και τα δύο πως αντέχει;[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2011 |