καλπασμός οδύνης Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans δεν αντέχω τον αντι-κατοπτρισμό...θα κρύψω την λάμψη..στην άνοδο της ψυχής... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αντάμωσαν...
Χαράκωσαν...
αορτές...
επ-ιμήκυνση βάφτισαν το κόκκινο...
ταφόπετρα "ζωή" στόλισαν τον θάνατο...
γάντζωσε ο καλπασμός...
γρανάζια...
ατσάλινα...
πύρινα...
τεμάχισαν τα πέταλα...
γιορτή...
θρήνος...
καχεκτικές γροθιές...
κι ημέρα...
λούφαξε...
η Ανατολή...
αυτο-κτόνησε...
καλπασμός οδύνης...
η μνήμη σκεύρωσε...
το παραμύθι καρφώθηκε...
στης "ψυχής" τα τάρταρα...
μην κραυγάζετε...
απανθρακώθηκε...
η "Ανάσταση"...
***
Στέλιος Κ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-01-2011 |