Β ί ο ς Δημιουργός: στίχος, Χριστίνα ( Μαβιά Ηχώ ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ...Τότε...- στις τάδε ενός μηνός
κάποιου χαμένου έτους -
πλάγιος μύθος, σκοτεινός
με ρητορείες καθέτους
Θαμώνας άκυρων στιγμών
σε χίμαιρας κρεβάτια
μέσα σε πλήθος στεναγμών
κι επίπλαστα γινάτια
Ομοίως, σε ψεύδη συνεχή
- που μ' έχουν πιά κουράσει -
κι η μουσική του...ενοχή
- που εντός της μ' έχει χάσει
...Τώρα...βροντές και κεραυνοί
και παγωμένος πόνος
και η ασκήμια του γυμνή
που θα ομορφύνει ο χρόνος... Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-01-2011 |