Στο forum μέσα όταν μπω Δημιουργός: Sir Demetrius Το διαδίκτυο κανει τους νέους ανήθικους.Τό' πε και μια έρευνα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο forum μέσα όταν μπω
τα μπινελίκια αρχίζω
κι όλους τους συνομιλητές
υβρίζω και συγχύζω.
Τον κυρ admin φοβέρισα
μη με ξαναπειραξει ,
μ' αυτός μου υποσχέθηκε
τη γούνα να μου κάψει!
Aπό το florum όταν βγω
μες στο fleeforum πάω
και στα εθνικια βρίσιμο
χυδαίο εγώ πατάω!
Καινούργιο σκώτι έκανα
κι απόψε πάλι ,μάγκα,
λέω μηνύσεις ν' αρχινώ
πολλά να βγάλω φράγκα!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2011 |