Γυναικα Σουρλουλου Δημιουργός: Φερεκύδης, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥ
Θα πάρω αμπάριζα τα μπαρ
και τα ξενυχτάδικα
να δω που πας και με ξεχνάς
μήπως και βρω την άκρια
Φοράς εκείνο το κοντό
φουστάκι σου το σέξι
και το μπλουζάκι το στενό
κι έχεις έξω τη μέση
Φοράς και αλυσιδάκι
στη μέση γύρω γύρω
και ένα σκουλαρικάκι
και φεύγεις χωρίς λέξη
Θα πάρω αμπάριζα τα μπαρ
γυναίκα σουρλουλού
να δω που πας και με ξεχνάς
και αν κοιμάσαι αλλού
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-01-2011 |