Σαν τα πουλιά εμείς Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους .....ένα ταξίδι είναι η ζωή , ας το ζήσουμε και ας το ταξιδέψουμε , όσο μας χαρίζεται..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν τα πουλιά στον ουρανό,
που ψάχνουν την ζωή
από κλαδάκι σε κλαδί
ψάχνουν για μιά φυγή.
Φεύγουν και μακριά πετούν
σε χώρες μακρινές,
για την αγάπη που ποθούν
ίσως και βρουν σ΄αυτές.
Εκτός απο ένα μόνο
πολύ μικρό πουλί,
που πουθενά δεν πάει
μένει μες την αυλή.
Δεν το φοβίζουν χιόνια
ούτε κρύα , βροχιές,
απολαμβάνει εδώ κοντά
όλες τις εποχές.
Ετσι και εμείς νομίζω
μοιάζουμε με πουλιά,
δεμένα σε ένα τόπο
με αλυσίδες και δεσμά. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2011 |