Πως ;;; Δημιουργός: stav_s Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πως μπορώ , να συνεχίσω να ζω ;;;
Χωρίς εσένα , είναι όλα άδεια
να παω παρακάτω δεν μπορώ .
Πως να βλέπω , όλα όσα άγγιξες εσύ ;;;
Δεν το αντέχω , βάζω τα κλάματα
τρέχω .
Πως να ελπίζω , όταν δεν έχω σκοπό ;;;
Είσαι ο ρυθμός μου , το φως μου
μαζί σου έζησα τη μέρα
τώρα βαδίζω στο σκοτάδι
στον αέρα .
Πως να δω , την ζωή μου αλλιώς ;;;
Μέσα απ΄τον πόνο , κατάλαβα
για μένα είσαι ο λόγος για να ζω .
Τα μάτια δεν βλέπεις
ακούς τα δάκρυα μου
την ψυχή μου , κομμάτια
δως μου ξανά τα χείλη σου
να ανοίξουν τα παλάτια !
Απλά υπάρχω ..... Χ Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2011 | |