Aλλάζουνε οι εποχές Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όσους/ες γιορτάζουν Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ρώτησα απόψε τον καιρό
γιατί είναι λυπημένος
και μού΄πε "ρώτα τη βροχή"
εγώ είμαι ερωτευμένος
Μα ρώτησα και τη βροχή
απάντηση δεν πήρα
έκλεψα δυο απ΄τις στάλες της
και στον καιρό τις πήγα
Εκείνος τότε χάρηκε
τις έκρυψε στα μάτια
νά΄χει να κλαίει όταν πονά
και γίνεται κομμάτια
Αλλάζουνε οι εποχές
-μού΄πε συντετριμμένος-
δεν έχω άλλες αντοχές
και είμαι μπερδεμένος
Μ΄αφήνει ο χειμώνας μου
στην Άνοιξη θα μπλέξω
με άνθη και δυο δάκρυα
στεφάνι θα της πλέξω Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2011 |