Δεμενο Φεγγαρι Δημιουργός: miragge, mpampis_57 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεμενο φεγγαρι σε ξενο ουρανο
μια μαυρη οθονη σε φοντο λευκο
η πολη σκυμενη κουρνιαζει γυμνη
σαν σωμα που αδιαζει σαν φευγει η ψυχη
Χειμωνας μου μοιαζει η ανοιξη αυτη
θλιμενοι θαμωνες σε γκρι μαγαζι
ξενερωτοι ηχοι τσιγαρα φθηνα
καλπαζει ο χρονος στα αδεια στενα
Χαραζει κι μερα απλωνει το φως
αρπαζει τον ηλιο που βγαινει χλωμος
η πολη χορευει σ...ε αλλους ρυθμους
εγω σου φωναζω εσυ δεν ακους
Δεμενο φεγγαρι σε ξενο ουρανο
πιο πισω απ τον ηλιο βουτια στο κενο
οι σκεψεις σκια μου κ με ακολουθουν
κ οι μερες που φυγαν ρεβανς να ζητουν
Δείτε περισσότερα Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-01-2011 |