Νύχτες Δημιουργός: petrwnas, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ καλημερα καλο Σ/κυριακο καλα να περνατε!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info .
Το πρόσωπο σου, δάκρυα
σπαρμένα
τα βλέφαρα σκυμμένα,
σκοτεινά
τα άδικα, στο μέτωπο,
γραμμένα
σε μια ζωή, που είναι, δανεικιά
Στης κάμαρα σου, τ’ άδυτα
κλεισμένη
ατέλειωτες , οι ώρες,
σαν φρικιά
μια φυλακή, στο πάθος σου.
πεθαίνεις
και η ζωή, τα ρέστα, να ζητά
τώρα οι νύχτες σου
σαν κομπολόι
κρατά η μια την άλλη
στην σειρά
πως σμίλεψαν στον τοίχο
το ρολόι
έτσι στο κόκκινο αλύπητα
να σου σφυρά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-01-2011 | |