Οδός Σχολίων Δημιουργός: αντικλείδι, πελαγία Σ. κουκίδου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info « οδός Σχολίων »
οδός Σχολίων
βραβεία Αρίων
μαλλί με μαλλίον
για το αριστείον
σχολίων συνθέσεις
δημόσιες σχέσεις
αλήθεια θ`αντέξεις
να πω δεν μ`αρέσεις ;
προσθήκη σχολίων
εν μέσω δακρύων
σου ανήκει το σκήπτρο
τας χείρας μου νίπτω
πεδίο σχολίων
αναίμακτη αρένα
εδώ εκτελείται
η αλήθεια απ`το ψέμα
μεγάλο σχολείον
αυτό των σχολίων
δε βλέπεις τα smiles
χτυπούν το κρανίον
χορός των σχολίων
πω πω μεγαλείον
μα θα τον αντέξω
κι αν μπω θα χορέψω
αργόσχολη είμαι
-για κάποιους γελοίον-
την ώρα σκοτώνω
εν μέσω σχολίων..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2011 |