Αγάπη δεν είναι μόνο Δημιουργός: wordymate, Βασίλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με δυό φιλιά και μια αγκαλιά
ήρθες τις στάχτες να σκαλίσεις
σ' έναν έρωτα νεκρό
πάλι ζωή να μεταγγίσεις
Με χίλιες λέξεις σαν φωτιά
ήρθες γι' αγάπη να μιλήσεις
σε μια έρημη αμμουδιά
πάλι τ' αχνάρια σου ν' αφήσεις
..........................................
Μα η αγάπη
δεν είναι μόνο αγκαλιές
είναι παλάτι
που στεγάζει δυό καρδιές
Αγάπη είναι να μπορώ
το χειμώνα σου να νοιώσω
και μ' ένα δάκρυ μου καυτό
το πάγο του να λιώσω
............................................
Με διαβατάρικη καρδιά
γι' αγάπη πως να μου μιλήσεις
με ψεύτικα όνειρα τρελά
θέλεις τα μάτια να φωτίσεις
Με διαβατάρικη καρδιά
γι' αγάπη μη ξαναμιλήσεις
ψάχνεις για κλίματα θερμά
πριν πρώτο δάκρυ να σφουγγίσεις
.................................................
Γιατί αγάπη
δεν είναι μόνο τα φιλιά
είν' σκαλοπάτι
για ν' ανέβουμε ψηλά
Αγάπη είναι να μπορώ
τους φόβους σου να διώξω
με μια ματιά χωρίς μιλιά
τη νύχτα σου να ξημερώσω Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-01-2011 |