Γιατί Δημιουργός: ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ και αυτο της Κουλας.ας με βοηθησει καποιος,τι πρεπει να κανει για να μπει?κουραστηκα να γραφω τα δικα της. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info γιατι να αγαπαει κανεις?
γιατι να γινεται θυσια?
γιατι ο πονος της ψυχης
να φτανει στην απελπισια?
γιατι τα λογια τρυφερα
ακομη και θεους μεθανε,
γιατι σε μια ζεστη αγκαλια
οι αμαρτιες δεν μετρανε.
λενε η αγαπη ειναι ζωη
που να αναπνεει το κορμι μας
κι ο ερωτας ο φτερωτος
η λυτρωση στην διαδρομη μας
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-09-2005 |