Υπέροχη Φαντασίωση… Δημιουργός: Ηλιοστάλαχτη, Ζωή Μαριάννα Κασαμπαλή Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε δωμάτιο σκοτεινό
Κεράκι μόνο φέγγει
Το φως του φεγγαριού
Τη πλάση κυριεύει
Και είναι η μαγεία οδηγός μας
Σε μια φωνή
Που γλυκά νότες ψέλνει
Ροδοπέταλα στο πάτωμα σκορπούν
Καθώς απ τη ψυχή ξεπηδούν
Άρωμα κανέλας στολίζει τον αγέρα
Είναι όλα υπέροχα
Και η μαύρη οπτασία μπροστά σου
Με τις κινήσεις της
Μαγεύει την καρδιά σου
Σε έναν ήρεμο χορό
Που μόνο το βλέμμα της
Σαγηνεύει τις αισθήσεις
Και σαν κρασάκι
Η ανάσα της
Αργά χαϊδεύει τα χείλη σου
Θέλει να γίνει δική σου
Η υπέροχη φαντασίωση
Του έρωτα σου…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-01-2011 |