Φεγγαρι Δημιουργός: hahis1, peiraioths Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φεγγαρι μου τα ματια σου
τα ματια σου
με σκλαβωσαν για παντα
και το λιγνο αχνο σου φως
ναι το φως
μου χαρισε τα παντα
---------------------------------------
Φεγγαρι φιλε κι αδερφε
μοναχα συ με νοιωθεις
συ δε με προδωσες ποτε
ουτε θα με προδωσεις
----------------------------------------
Φεγγαρι παρε με αγκαλια
αγκαλια
και κρατα με κοντα σου
φεγγαρι κερνα με φιλια
ναι φιλια
δωσε μου την καρδια σου
--------------------------------------
φεγγαρι φιλε κι αδερφε
μοναχα συ με νοιωθεις
συ δε με προδωσες ποτε
ουτε θα με προδωσεις
------------------------------------
Φεγγαρι αχ και νασουνα
νασουνα
γυναικα κι ερωτας μου
να μη με προδινες ποτες
ναι ποτες
βαλσαμο της φωτιας μου
--------------------------------------
Φεγγαρι φιλε κι αδερφε
εκει ψηλα που στεκεις
πως νταγιαντευεις τον καημο
μοναχο πως αντεχεις
---------------------------------------
Φεγγαρι πες και μενανε
και μενανε
το μυστικο που εχεις
και παντα πως χαμογελας
χαμογελας
στη μοναξια αντεχεις.
----------------------------------- Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-01-2011 |