Νεραϊδογεννημένη Δημιουργός: petrwnas, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ Καλό απόγευμα !!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info .
Γυρεύω, την αγάπη σου,
Μες στης αυγής το χάδι.
Στα ταξιδιάρικα, του νου.
Σε γαλαξίες, μακρινούς
μες στης ζωής τον χάρτη
στου έρωτα το ξάρτι
Σαν ελαφίνα κρύβεσαι,
νεραϊδογεννημένη.
Ο έρωτας μου μη σε βρει
Στην κάθε αστροφεγγιά
Μες στα ριχτά σου τα μαλλιά,
η μοίρα μου δεμένη.
Στ’ απάγκια, μονοπάτια σου
Η νύχτα σε κρατά
Μπλεγμένος μες στ΄αδράχτι σου,
Στης αγρυπνιάς, το κλάμα.
Σαν χαλιμά, να με πουλάς
μες στον σεντόνι, του βοριά.
και στης σιωπής, το δράμα,
να ψάχνω ένα θαύμα .
. Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2011 | |