Σ'αγαπάω Δημιουργός: Stixoi_17, Fotini Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στη σκέψη μου εσύ
στο μυαλό μου η φωνή σου
σ' αγαπώ πολύ
σε κρατάω και σου λέω θα μαι μαζί σου
Τώρα θα σου πω μια μεγάλη αλήθεια
και πως δε μπορώ να ζω σε παραμύθια
Σ' αγαπάω είσαι τα πάντα για μένα, προχωράω
χωρίς εσένα ούτε καν χαμογελάω
απλά κοιτάω αφηρημένα και ρωτάω
που πάω..
που πατάω..
σε ποιόν κόσμο τώρα εγώ να προχωράω..
Σε μια ατέλειωτη σιωπή
είμαι μαζί σου
κρατάω μια στιγμή
από τη ζωή σου
Τώρα θα σου πω μια μεγάλη αλήθεια
και πως δε μπορώ να ζω σε παραμύθια
Σ' αγαπάω είσαι τα πάντα για μένα, προχωράω
χωρίς εσένα ούτε καν χαμογελάω
απλά κοιτάω αφηρημένα και ρωτάω
που πάω..
που πατάω..
σε ποιόν κόσμο τώρα εγώ να προχωράω..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2011 |