μια χούφτα γράμματα Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Με μια σπίθα στα κύτταρα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε φτερά αετών...
πλέκω στίχους...
βάραιναν το χαρτί...
εξαθλίωναν…
την στοά της όρασης...
κουραζόσουν...
Εσύ...
κι εσύ...
οι περαστικοί…
...
δια-γράφοντας την άκυρη μνήμη...
χαρακίρι...
κόκκινο...
Ζωή...
Μου...
Χαροπαλεύουν χαράδρες...
αφυδατώνονται…
άγονη πέτρα...
στέρεψε ο απόπλους...
σε…
μια χούφτα γράμματα...
λίγες αράδες λέξεις...
Δραπέτευσα…
πτώχευση...
δήμευση…
βρώμικα πεζοδρόμια...
παπατζήδες…
ρουσφέτι...
ξεπέτας…
συν-αίσθημα…
Κρέμασα...
στα φτερά των αετών…
την ψυχή μου...
τιμής ένεκεν…
ταξίδια Οδύσσειας...
λεύτερα σύμβολα...
χρόνοι αδιά-βατοι...
ακούραστοι...
στο σχίσμα…
της ολίσθησης…
***
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2011 |