Επαγγελμα ' πολιτικός Δημιουργός: merlin17254, Γιωργος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Επάγγελμα '' πολιτικός''
''Λειτούργημα'' ανύπαρκτο, βαθια εξαρτημένο,
από τομείς περίπλοκους, σέ τέλμα βυθισμένο.
''Επάγγελμα'' ιδιαίτερο, πνιγμένο μές στήν βρώμα.
Πηγμένο στήν διαφθορά, χωρίς οσμή καί χρώμα.
''Δραστηριότητα'' διτή, πλαστή, κρυφή κι αστεία.
Πολύ κομψή κι αγέρωχη, στό βάθος της γελοία.
''Σκοπός'' ή αναπροσαρμογή, αναπαραγωγή, καί άλλα.
Διατροφή ποσότητας, τάισμα μέ κουτάλα.
''Εδρα'' τό Κοινοβούλιο, γραφεία από μαόνι.
Χωρίς νοίκι κι΄έξοδα, πού άλλος τά πληρώνει.
''Διεργασίες'' βιαστικές, μικτού περιεχομένου,
σέ συνελεύσεις τυπικές, κάθε εμπλεκομένου.
''Σκοπός'' ή μονιμότητα, παραγωγή ελπίδας.
Μετά, ό ίδιος πλουτισμός, άρμεγμα τής πατρίδας.
''Διάρκεια'' ατέλειωτη. Δεσμευση εξουσίας.
Αστραπιαία σύνταξη. Κτήση περιουσίας.
''Μέλλον'' λαμπρό καί σίγουρο, εκτός καί άν σέ πιάσουν.
Γιατί, στίς μέρες πούρχονται, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-02-2011 | |