Τέλειωσε ο δρόμος Δημιουργός: petrwnas, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ Καλο απόγευμα και καλό Σ/κύριακο να έχουμε!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info .Σε μια αλάνα, βγάζει ο δρόμος.
Και του κολίγου, το μυαλό.
Σε ένα τσαντίρι, όλος ο κόσμος.
Στα πριν στα πίσω, να κοιτώ.
Τέλειωσε, ο δρόμος,
μικρός, ο κόσμος.
Κι’ ουρανός, στην συννεφιά.
Χάθηκε, ο χρόνος,
βουβός, ο πόνος,
για εκείνον, που ξέρει να μετρά.
Σε μια πατρίδα, σβήνει ο θρόνος
κ’ εσύ κολίγε, δεν μιλάς.
Ξένοι και ντόπιοι, βγάζουν το κόστος.
Σαν τα κοράκια, την τσιμπάν.
. Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-02-2011 | |