ʼνθρωποι δίχως όραμα Δημιουργός: KTiNoS Κοιτάξου στο καθρέφτη
και επιτέλους διάλεξε
ποιος /α είσαι !
Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ʼνθρωποι δίχως όραμα
άγονται και φέρονται,
όσα πάνε κι όσα έρχονται.
ʼνθρωποι χλιαροί
που ζουν ζωή μισή
και δεν καταλαβαίνουν
πως άλλοι ζουν στη διαπασών
και καίγονται !
Οι άνθρωποι φτιάχνουν είδωλα
και λένε παραμύθια !
Και σαν αυτούς
θέλουν κι αυτοί
μια μέρα να ξεφύγουν !
Μα η παγίδα έχει στηθεί
και έχουν μόνοι τους κλειστεί
μέσα σ αυτή !
Ο φόβος και η ευκολία
είναι που έχουν σημασία
μια και κρατάνε τα ινία !
Ο νάρκισσος μες στη ψυχή
που τους ορίζει τη ζωή
έχει μια ιδέα
πως όλοι τάχα τους χρωστούν
γιατί
υπάρχουν !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-09-2005 |