5 λεπτα Δημιουργός: kelly_2007 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τις νυχτες οταν ολα εχουν ησυχασει βγαινω εξω στο μπαλκονι μου
Δεν ακουγεται τιποτα
Μονο ο ηχος του αναπτηρα, και η ανασα μου που ξεφυσαει το καπνο...
Η σκεψη μου τρεχει σε εσενα εκεινη τη στιγμη, εκεινη τη στιγμη μπορω και νιωθω κοντα σου
Οταν ειμαι μονη μου, οσο κραταει ενα τσιγαρο...
τοσο σε σκεφτομαι ειναι λιγο μα μου αρκει, κλεινω τα ματια και χαμογελω
Για πεντε λεπτα μπορω και χαμογελω
Ανεκτιμητα....
Ονειρευομαι τη ζωη μου μαζι σου,
Μυριζω το αρωμα σου
Βλεπω το προσωπο σου
Για πεντε λεπτα
Καπνιζω το τσιγαρο μου
και καθε μου τζουρα ειναι μια αναμνηση σου
μου λειπεις συνεχεια
και μονο εκεινη τη στιγμη μπορω να σε εχω κοντα μου
τελειωνει το τσιγαρο...
μια τζουρα ακομη
Και στη τελευταια ρουφηξια
Στην απολυτη ησυχια
Ακουω την ανασα σου να μου λεει
...................................Καληνυχτα.........................
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-02-2011 |