Ουτε Το Βλεμμα Σου Δνε Θλω Να Θυμαμαι Δημιουργός: pam1988, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΡΕΖΑΔΟΥ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν θα υπάρξει μια φορά
να συγχωρέσω
όλα τα λάθη σου τα πλήρωσα
με δόσεις
Ψυχή μες το καλούπι σου
πώς να χωρέσω
αφού το ξέρω πως ξανά
θα με προδώσεις
Και θα μ΄ αφήσεις
λαχανιασμένη
πριν το τέρμα
Μ΄όσες αλήθειες
έχω φάει την ψυχή μου
με τόσα ψέματα
απόψε ήρθες να με σώσεις
Μπόρω και εγώ
να την διαλύσω την ζωή μου
συνεργασία και σ αυτο
δεν θα μου δώσεις
Και αν θα το κάνω
θα μαι υπεύθυνη για μένα
δεν θα χρωστάω ούτε αυτό
ξανά σε σένα
[B]Να μην γυρίσεις να με δείς
τώρα που φεύγω
ούτε σκιά
δεν θα αφήσω για εσένα
τα ονειρά μου
με τόση δύναμη θα σέρνω
που θα τα φτάσω
κάποια μέρα ως το τέρμα
και θα σου πώ
έφτασες δεύτερος λυπάμαι
Να μην γυρίσεις να με δεις
τώρα που φεύγω
ούτε το βλέμμα σου
δεν θέλω να θυμάμαι[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-02-2011 |