Εγκλεισμός Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans ασαφών μετα-ρρυθμίσεων... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Προ-θέσεις...
εγκάρσιων περι-τομών...
δια-βρώσεις...
αμβλειών γωνιών...
απο-σπώντας...
περι-γράμματα κορνίζας...
άμορφα καπνογόνα...
στο απο-μέσα...
εκτοξεύσεις...
τριγμών...
απο-θεμάτων...
θολές αντιθέσεις...
προκαταβάλουν...
μορφή...
άμα τη εμφανίσει...
ακάλυπτων επιταγών...
χρηματίζοντας...
χρόνιες παράνοιες...
***
Στίγμα...
ερυθρό...
παλιν-δρομήσεις...
στείρες...
εντατικής αρρυθμίας...
δι-άγνωση...
ασαφών μετα-ρρυθμίσεων...
ορός...
αγνώστου προελεύσεως...
διεισδύσεις εκούσιες...
τραυματίζουν...
παρθένες στοές...
αναβλύζόντων συλλογισμών...
***
Ίχνη...
διχο-τομούνται...
ξεφτισμένοι ιμάντες...
χρόνου παρελθόντα...
στόχευσης...
κέντρο...
κατα-ζητούμενος...
εκτελέσθει...
απο-σύνθεση...
οργασμών...
άνυδρων...
υπο-γραφές...
απο-σπασμάτων...
σταθμεύουν...
υπό περι-ορισμών...
μελλο-θανάτου...
από-φαση
" Εγκλεισμός "...
***
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-02-2011 |