Ψέμα κι αλήθεια Ε01 Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ καλημέρα ... καλή εβδομάδα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΨΕΜΑ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
Ήταν κάλπικα τα λόγια
Που μου έλεγες
Ήταν κάλπικα τα όνειρα
Που μ έβαλες να κάνω
Αλλά ήταν τόσο όμορφα
Που θα ‘θελα να τα ξαναζήσω
Μου πες ότι η ζωή
Είμαι εγώ
Μου πες ότι ο ήλιος
Βγαίνει μαζί με μένα
Αλλά όλα! Λόγια του αέρα!
Που θα ‘θελα να ξανακούσω
Δεν με νοιάζει το ψέμα
Που έζησα
Αλλά η αλήθεια που υπήρχε
Όταν το ζούσα
Έτσι είναι στη ζωή
Ψέμα κι αλήθεια συνυφασμένα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 13/01/2009
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-02-2011 |