Εκ Βαθέων Δημιουργός: ΚΥΜΟΘΟΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στέρεψαν τα δάκρυα,
το αίμα κυλά αργά στις φλέβες μου.
Η θλίψη ορμά,
κλέβει το χαμόγελο από τα χείλη μου.
Ανοίγω τα μάτια,
κλείνω τη σκέψη σου
στις πολιτείες τού μυαλού μου
και χάνομαι
στη θάλασσα των μύθων σου.
Χέρια απλώνονται,
παίρνουν την ψυχή μου μακριά,
εκεί που η αλήθεια αιωρείται
στροβιλίζοντας τα όνειρα.
Δεν είναι η μοναξιά που κλέβει τις ελπίδες μου,
είναι το μοναχικό χαμόγελό σου.
Δεν είναι που φοβάμαι να σ' ακολουθήσω,
είναι που μπερδεύτηκαν τα λόγια σου με τον αέρα.
Δεν είναι που στέρεψαν τα δάκρυα,
είναι που δεν κλείνουν οι πληγές.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2005 | |