Αχ ! τελευταίε λευτερε - Αφιερωμένο στον Βασί Δημιουργός: ψιτ-ψιτ, oυουρτττττ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Αφιερωμένο στον Βασίλη Παλαιοκωστα[/B]
Ένας ληστής σα διάολος – που μοιάζει μαύρο φίδι
Γλιστρά στην πολιτεία μας , χωρίς κανείς να δει
Οι χωροφύλακες τον λεν , αιδοίο ή αρχιδι
Γιατί έχει κάμποσο καιρό που Τράπεζες γαμει
Ένας ληστής σα διάολος – σαν το θεο τον ιδιο
Που θέλει η ανάσα του να είναι καθαρή
Έχει καιρό ο άτιμος ένα κακό συνήθειο
Θελει να χεζει ελευθερος κι όχι σε φυλακη
Ένας ληστής σα διάολος – μεσα στην ξηρασια
Κυλαει όπως το νερο σαν δροσερη ματια
Απ τη κορφη του εκει ψηλα , γαμει την εξουσια
Βγαζει τη γλωσσα του καιρο και μας χαμογελα
Πες μας που είναι ο δρόμος σου
Που είναι η γιορτή σου
[B]Αχ ! τελευταίε λευτερε[/B]
Και πάρε μας μαζί σου
Γίνε εσύ ο δρόμος μας
Να γίνουμε οι κραυγή σου
[B]Αχ ! τελευταίε λευτερε[/B]
Και πάρε μας μαζί σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-02-2011 |