παζλ αν-ύποπτων εξάρσεων Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans στην στενωπό της δύσης... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Κλήσεις αδι-άφανες...
παρ-έσυραν...
παζλ αν-ύποπτων εξάρσεων...
ο θύτης παρα-μορφώθηκε...
από μετωπικής σύγκρουσης...
τραγικών λέξεων...
νίπτοντας υστερόβουλα...
την ύπαρξη...
στην ελληνική γλώσσα...
διαστρεβλώνοντας...
ένα σύμφωνο...
ένα φωνήεν...
απο-τελέσματος επαγωγή...
" θύμα "...
Ενίσταται η μνήμη...
κόντρα στην δύνη πανωλεθρίας...
ποιός συγχωρεί...
πλην του Θεού...
και μετα-μέλειας...
της αυτό-χειρας ενοχής...
απ΄την "πηγή της οδύνης...
Πως να μετα-λάβω...
αμφιβόλου προέλευσης...
μετάνοιες...
αφαιρώντας με μαθηματική πράξη...
τ' ανείσπρακτα αργύρια εκ των μέσα...
εισπνέοντας ανα-βράζων μηδενισμούς...
αδυνατώντας να εξουδετερώσει ο χρόνος...
Καλημέρα αδηφάγων σιωπών...
καλημέρα μεταγγίσεων...
καλημέρα ανα-κλήσεων...
καλημέρα παλινδρομήσεων...
Σε ποιας "καλημέρας"...
την διαδρομή ν' αφεθώ...
ανέτοιμος...
από εξάρσεις...
άπειρων θυμών...
που δια-κατέχουν το αμυδρό φως...
της αυτούσιας ημέρας...
***
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-02-2011 |