Δημιουργία Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas ένα ακόμα από αύτά που αγαπώ . αυτά πού εγώ λέω ποίηση ζαβή. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στού Δευκαλίωνα πέτρα μέστωσα.
συνήθισα μετρημένοι να είμαστε.
δεν ξέρω τίς χιλιάδες .
Ζαβά χάσκει ή δημιουργία
γεμάτη κενά .
Σέ περιβόλι αγείων
λυπητερό τό τραγούδι
τών σειρήνων ΄.
Ήχώ απ΄τά παλιά είναι .
Κακορίζικη συνεύρεση
μέ αυτούς πού νόμιζα ομοίους
δολοφονήστε με .
εκεί στίς εσπερίδες ελεύθερος
θά πέσω.
Συγχωρήστε με πού γράφω
ζαβά καληνύχτα.
e-mail
aggelos1952@yahoo.gr Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-02-2011 |