Άχαρα παιχνίδια 1 Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Φιλαρακια καλο ξημερωμα !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άχαρα παιχνίδια
Λόγια μεθυσμένα ψιθυριστά στο αυτί
έσταξαν κρασί στη διψασμένη καρδιά
άνθισαν λουλούδια γιορτή μες στο κορμί
μα κράτησε λίγο κι ήρθε η καταχνιά
Στα άχαρα τα παιχνίδια της παλιό ζωής
την ελπίδα παρασέρνει η βροχή
έλεγα κουράγιο καρδιά μην ηττηθείς
και ποιο το φινάλε έμεινα μοναχή
Σ` ένα λιμάνι κάποιας άγονης γραμμής
που καράβι δεν περνά το χειμώνα
εκεί θα ήθελα να ξαναγεννηθώ
χωρίς να πέφτω της ζωής τον κυκλώνα
στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
20-02-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-02-2011 |