Μα θα 'ρθει η μερα που η φωτια Δημιουργός: ψιτ-ψιτ, oυουρτττττ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βλεπω σκουπίδια από ψυχες
Να κρέμονται στο φραχτη
Κορμια χωρις να φλέγονται
Ένα κομμάτι σταχτη
Μα θα ΄ρθει η μερα που η φωτια
Θα ΄ρθει να μας ζεστάνει
Μα θα ΄ρθει η μερα που η χαρα
Μονο για μας θα φτανει
Βλέπω ελεύθερα παιδια
Σε φυλακές αλανες
Βλεπω στημενη τη ζαρια
Να χανουνε οι παντες
Μα θα ΄ρθει η μερα που η φωτια
Θα ΄ρθει να μας ζεστάνει
Μα θα ΄ρθει η μερα που η χαρα
Μονο για μας θα φτανει
Τι ανασαίνει πες μου τι
Χωρις να παρει ανασα
Βαρέθηκε να πνίγεται
Άλλο η δικη μου ρατσα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-02-2011 |