στο κέντρο του Μονάχου… Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Καλό μας ξημέρωμα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Προφητείες…
σε τοίχους σκαμμένους…
από-τύπωμα
θανάτου…
σιγής φύσημα…
άροτρο υπό-φυσης…
κυνηγημένες απαλλοτριώσεις…
στο κέντρο του Μονάχου…
αποσκευές…
σε υπο-σταθμούς χωρίς στέγαστρα…
καπνός από-καθηλώνεται…
τελετής υπό-κρουση…
στις αόρατης πλατείας το πλακό-στρωτο…
μετανάστεψε…
ο Βόσπορος…
η θλίψη στην καταχνιά χαμογέλασε…
ερωτο-τροπώντας με βότανα της Ανατολής…
ξέφρενοι ρυθμοί…
αρχιτε-κτονικής ιδεολογίας…
στα έγκατα του Ναού…
εκεί προς-κύνησα…
εκεί δόξασα…
εκεί ξέχασα την μορφή μου…
στο στασίδι μιας πνοής…
στις πτήσης σου τον ερχομό…
μην αγνοήσεις…
τις μορφές μας…
πρώτη θέση…
πιλοτάροντας αναίμακτα…
τις αισθήσεις…
ο σταθμός της υποδοχής…
κενός…
τον «σκούπισαν»…
θα χορέψουμε οι δύο μας…
βαθυ-στόχαστο μπλουζ…
των δικών μας ιστών…
των δικών μας Ψυχών…
Ψυχή μου…
Εσύ…
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-02-2011 |