Ημερολογιο της ερημου Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ημερολογιο της ερήμου
Συνεχιζαμε να κυνηγαμε τους εχθρους
Αυτοι κατεφυγαν στην ερημο
Τους ακολουθουσαμε αποφασισμενοι
Στο τελος χαθηκαμε εκει
Ηττημενοι οχι απο τους εχθρους
Απο την ερημο ηττημενοι
Ο μοναδικος επιζων γυρισε στην πολι
Μετα απο πενηντα χρονια
Ειχαν ολα αλλαξει οριστικα
Κανεις δεν θυμοταν την εκστρατεια
Μονο καποιοι γεροι θυμηθηκαν
Ειχαν φυγει στην ερημο παλια
Τους ειχε κυνηγησει ο εχθρος.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-02-2011 |