Απάντησε μου Δημιουργός: stav_s Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απάντησε μου
πως γίνεται τα πάντα
να ξεχάσω
τη ζωή μου όλη
ξανά να αλλάξω .
Απάντησε μου
πως έχεις την ελπίδα
λάθη ότι δεν θα ξαναγίνουν
οι άνθρωποι πηγαίνουν
μα δεν σβήνουν .
Απάντησε μου
αν η αγάπη που μέσα μας
υπάρχει , είναι ικανή
τα πάντα να ξεπεράσει
τα συννέφα να διώξει
ήλιος ξανά να λάμψει .
Απάντησε μου
πως πάλι σε εσένα
να πιστέψω
φοβάμαι ότι χτίζω
πάλι να ανατρέψω .
Απάντησε μου
κοντά σου ήμουν
σε όλα , τυφλός γυρνούσες
τώρα από μακρυά
κατάλαβες , εκτίμησες
ρυθμό που τραγουδούσες .
Απάντησε μου
εμπιστοσύνη πως να δείξω
όλοι με γύρισαν ανάποδα
άντεξα , αυτό αξίζω .
Αφού η αγάπη είναι λουλούδι
που ανθίζει μόνο
Απάντησε μου
γιατί με άφησες να μαραθώ
γιατί όλα τα πληρώνω . Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-02-2011 |