Σ' ευχαριστώ Δημιουργός: mpoykhs, ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Σήμερα ένα μελοποιημένο κομματι. Καλή ακροαση Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βγήκε ο ήλιος την αυγή
και γέλασε η μέρα
σε είδα ψυχή μου απαστράπτουσα
σαν κρίνο μεσ'την ξέρα
Σ'ευχαριστώ , σ'ευχαριστώ!!!!
που μ'έμαθες να νιωθω τον σφυγμό
Σ'ευχαριστώ , σ'ευχαριστώ
που μ'έκανες να θέλω,να υπάρχω και να ζώ.
Πήγε η νύχτα να κρυφτεί
σαν ζήλεψε την μέρα
κι ήρθες εσύ αποβροχάρι μου
πνοή μου και αγερα.
///////////// ΚΛΕΟΝΙΚΗ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-02-2011 |