Σου είπα να προσέχεις Δημιουργός: Αφροδίτη Γιαννάκη ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σου είπα να προσέχεις
Σου είπα «να προσέχεις –
τον εαυτό σου έχεις,
σώμα-ψυχή εκκλησία σου,
ευθύνη, περιουσία σου».
Όμως εσύ δεν μ’ άκουγες -
μας άφησες ξωπίσω
κι εγώ ούτε που πρόλαβα
να σ’ αποχαιρετήσω.
Μα έτσι που πονούσες
μπορεί και να ποθούσες
μια τελική διέξοδο /κάτι καλύτερο να βρεις
σ’ αυτό το αδιέξοδο. /απ’ την παράνοια της ζωής.
Όμως εσύ δεν μ’ άκουγες -
μας άφησες ξωπίσω
κι εγώ ούτε που πρόλαβα
να σ’ αποχαιρετήσω.
Αφροδίτη Γιαννάκη Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-02-2011 |