ici paris Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -τι έπαθες Οτσαλανοδότη μου?
-άστα φως ποδηλατοδρομικό !
-δεν είδες τον Γαβρά στο Παρίσι?
-Γαβριάδες είδα κι όχι Γαβρά !
-ποιοί είναι αυτοί, δεν τους έχω ακουστά
-κάτι κωλόπαιδα στους άθλιους
-άθλια κωλόπαιδα προφανώς
-τρισάθλια ,ισοσκελισμένη οντότητα!
-γιαυτό και σε βλέπω κατακόκκινο σαν τον κώλο της μαιμούς?
-άστα τρισεύγενο λαοδούλεμα,με κάνανε ρεζίλι των σκυλιών !
-είχανε κι αδέσποτα εκει μέσα?
-και μάλιστα,σύριζα αντιεξουσιαστικά !
--πάντως,'οχι δικά μας παιδιά,έτσι?
-τα δικά μας παιδιά είναι «αντιεξουσιαστές στην εξουσία» !
-σωστά, επομένως ήτανε σκέτοι «αντιεξουσιαστές»
-ακριβώς ,χωρίς την προσθήκη.. «στην εξουσία»
-ε πώς να το κάνουμε, άλλο το ένα, άλλο το άλλο
-όμως όχι μόνο με γιουχάρανε,αλλά..
-αλλά τι,σημαιοφυσητήρα μου?
-με απειλήσανε σκιαιότατα
-δηλαδή,κάτω από ομπρέλα?
-κάτω από μπόλικα φώτα τρισμέγιστε !
-τι είδους απειλές σου εκτόξευσαν μειλίχιο πλάσμα?
-μου είπανε «ξεκουμπίσου απ την Ελλάδα ρέ!»
-και που την βλέπεις την απειλή ,αναλαφροπερπάτημα πολικής αρκούδας?
-φοβάμαι μη και δεν με σηκώνει το Σινούκ και μείνω απ έξω
-μα μην ανησυχείς ,όλους μαζί θα μας πάρει και θα μας σηκώσει !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-02-2011 | |