ο ποιητής Δημιουργός: Vassilisdakru, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΘΟΣ αφιερωμένο στον άγνωστο ποιητή της παρέας μας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ο ποιητής
Σκυφτός, ιδέας τρυγητής,
με ύφος όλο στοχασμό,
με χέρι αγγέλων ασπασμό,
ο ποιητής.
Στη σκέψη, ορθός οδηγητής
υφαίνει τα "θέλω"του η ψυχή,
πλέκει απόκοσμη στροφή,
ο ποιητής.
Στη μάχη τ΄ονείρου μαχητής
στο όργωμα πιστός ζευγάς,
στο μίσος ακούραστος φυγάς,
ο ποιητής.
Σκλάβας ζωής σκληρός κριτής,
μένει αθάνατος, ορθός,
στη μοναξιά μικρός θεός,
ο ποιητής.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΘΟΣ Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-03-2011 | |