Δυο Φιλοι Καρδιακοι Δημιουργός: aspigon, Απόστολος Κριτσωτάκης ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΙΧΟ ΠΑΡΕΑ...ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ,
ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥΣ... ΠΟΥ ΛΕΜΕ
ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ…
ΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ
ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ…
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΩΣ ΤΩΡΑ,
ΠΟΣΑ, ΕΧΟΜΕ ΠΓΕΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΜΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ.....
ΛΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ....
ΛΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΦΤΗΝΗ...
ΛΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ
ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ....
ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΣ.... ΗΘΟΠΟΙΟΣ
ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ
ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ
ΜΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
ΒΑΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ
ΝΑ ΠΙΩ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΩ
ΝΑΡΘΕΙ Η ΖΑΛΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΕΣΤΩ .ΓΙΑ. ΛΙΓΟ, .
ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ….. ΤΑ ΜΕΛΙΑ
ΒΑΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ
ΝΑ ΠΙΩ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΩ
ΝΑΡΘΕΙ Η ΖΑΛΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,
ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥΧΩ ΚΑΝΕΙ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΩΞΑΝ, ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΚΡΙΑ.
ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ
ΝΑ ΠΙΝΟΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ
ΜΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-03-2011 | |