Νόμιζες Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Νόμιζες
Νόμιζες πως όταν φύγεις
Εσύ θα με πληγώσεις,
Μα απ΄τη δική σου φυλακή
Μ΄εχεις ελευθερώσει.
Στο λέω ότι μου ΄κανες
Χάρη πολύ μεγάλη,
Γλίτωσα από την γκρίνια σου
Που την ακούει η άλλη.
Την κρεβατομουρμούρα σου
Τώρα θα της χαρίσω,
Που ξεκουράστει το μυαλό
Εγώ θα την φιλήσω,
Μην με κοιτάς! Καλά παιρνώ
Δες τη δική σου όψη,
Γιατί τις αμαρτίες σου
Μ΄αυτήν τώρα θα κόψεις.
Όπως εσύ με παίδευες
Τώρα σ΄εχει παιδέψει,
Και λες ότι η υπομονή
Σου έχει πια στερέψει.
Δικό σου είναι το πρόβλημα
Δικό σου και το λάθος,
Που άφησες την τριανταφυλιά
Και διάλεξες το ανθος.
17/2/2011
9..42
Ναταλία μήτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-03-2011 |