Νομοτέλεια Δημιουργός: Αταξίδευτος, Πάνος Τρικαλινός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στην κοφτή σου ανάσα
στο λαθραίο χάδι σου
στην Εδέμ, στον Άδη σου
πάλι θα σε βρω
να χαθείς, να φύγεις
είναι νομοτέλεια
μία πολυτέλεια
να σε έχω εγώ…
[I][B]Να’ ξερες εδώ τι αφήνεις
όταν πόρτα πίσω σου κλείνεις
έναν άνθρωπο μισό
να παρακαλά να γυρίσεις
να παλεύει με αναμνήσεις
σε μαρτύριο αργό
έναν άνθρωπο μισό…[/B][/I]
Στην κοφτή σου ανάσα
το μυαλό κολλάει
μα δε σταματάει
να σ’ αναζητά
να χαθείς, να φύγεις
είναι νομοτέλεια
κόσμου η συντέλεια
σ΄άδεια αγκαλιά…
[I][B]Να’ ξερες εδώ τι αφήνεις
όταν πόρτα πίσω σου κλείνεις
έναν άνθρωπο μισό
να παρακαλά να γυρίσεις
να παλεύει με αναμνήσεις
σε μαρτύριο αργό
έναν άνθρωπο μισό…[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-03-2011 |