Νταβούτογλου Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ http://stixoi.info/stixoi.php?info=Collections&act=details&collection=995 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -μπρρρρ…είναι απ έξω εκείνος ο ζουμποσχιστομάτης και περιμένει !
-ποιός περιμένει μωρομούρη μου?
-εκείνη η νυφίτσα Άγκυρας, φυγή προς τα μπρός !
-ξέρω για γάτες Άγκυρας, αλλά όχι και για νυφίτσες !
-υπάρχουνε και τέτοιες στην απέναντι όχθη ,φώς εκ φωτός !
-ας περάσει λοιπόν, εγώ θα πάρω το υπερήφανο ύφος μου !
-περάστε εφέντιμ, ο εφέντης μου σας περιμένει !
-καρντάς Γκιοργκάκη μας, χορευταρά μας!
-καλώς τον Νταβατζίτογλου μας !
-το προτιμώ απ το «Νταβούτογλου», ταιριάζει στην υποτέλεια σας !
-ε όχι και «υποτέλεια» τζιέρη μας ,είμαστε εθνικά υπερήφανοι ως…
-μη συνεχίσετε υπέρτατε,θα χάσουμε τα προοδευτικά μας δεκανίκια !
-δεν έχεις άδικο μωρομούρη, εδώ πασχίζουμε να πάρουμε ψήφους μεταναστών !
-τι θα πάρετε εφέντη μας?
-ότι μας δώσετε ειρηνικά !
-μπρρρρρ...εγώ σπεύδω να ετοιμαστώ για το ζεϊμπέκικο μου !
-μη μπείς στον κόπο καρντάση μου, το βαρεθήκαμε ,προτιμώ καρσιλαμά !
-φέρε το ντέφι απετάλωτε και κράτα μου ρυθμό με παλαμάκια !
-ότι πείς λυγερόκορμε μας !
-για πες μου τώρα ,τι σε έφερε από τα μέρη μας, εκβιαστικό πνεύμα της Ανατολής?
-ήλθα , για να σου θυμίσω μερικές αποφάσεις της Υψηλής Πύλης !
-μωρομούρη μου, κλείσε τις χαραμάδες, μη μας ακούσει κανένας Εθνικιστής !
-τις έχω κλείσει μέχρι ασφυξίας, υπέρτατε !
-σου υπενθυμίζω καρντάση μου, ότι το Εγκέ, είναι μισό δικό μας !
-μα είπε κανείς το αντίθετο, όπου θέλετε δεν σουλατσάρετε στο Αιγαίο?
-και ο αέρας φυσικά ,αλλά κάτι αεροκοπρίτες δικοί σας, μας τον κόβουνε !
-ε πώς να το κάνουμε, έχουνε Εθνικοαεροιδεώδη , δεν αλλάζουνε εύκολα !
-δεν επιτρέπεται να παραβιάζουνε τον εναέριο χώρο μας πάνω από το Εγκέ μας !
-απλά τους στέλνουμε κάπου ,κάπου,να δούνε αν τα νησιά μας είναι στη θέση τους
-ποιά νησιά σας καρντάση μου, γκρίζες ζώνες είναι πιά , το ξεχάσατε ?
-προσπαθούμε, αλλά τι άλλο σας στεναχωρεί, να το διευθετήσουμε?
-το Καστελλόριζο φυσικά, ανήκει στη Μεσόγειο και όχι στο Εγκέ !
-φυσικά και ανήκει, αλλά έχει και δική του υφαλοκρηπίδα
-εδώ τα χαλάμε μπίρομ, μη το ξαναπείς γιατί ,«κάζους μπέλι» !
-ε όχι δα, που θα μας απειλήσετε και στο σπίτι μας !
-ποιό σπίτι σας, αύριο θα επισκεφτώ το βιλαέτι μας στη Θράκη !
-άκου καρντάση, θα με αναγκάσεις να βροντοφωνάξω «ΟΧΙ»
-ώστε κρυφοΜεταξικός μου έγινες πουλάκι μου?
-καλά το παίρνω πίσω,μη και παρεξηγηθώ !
-αναχωρώ λοιπόν,τι να πω στην υψηλή πύλη για την συνομιλία μας?
-ότι θα ευχαριστήσουμε τους Αμερικάνους προκαταβολικά,τι άλλο δα?
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-03-2011 | |