Στα όρια του παράλογου Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλό Σ/Β παιδια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στα όρια του παραλόγου
Στην υποταγή της εξουσίας
στου χρόνου το αβέβαιο
στα όρια του παράλογου
στης ψυχής μας το ακέραιο
Χάνομαι την ταυτότητα μας
στην ταπείνωση των αξιών
στον εξευτελισμό των δικαιωμάτων
υπογράφουν το θάνατο μας
Επιτέλους καιρός για επαγρύπνηση
έξω από κάθε δυσοσμία
αντίσταση κι όχι επίκληση
στην κοινωνική δυσκαμψία
Έξω από κάθε αλαζονεία
όλων αυτών των εθισμένων
των μικρόψυχων στην θηριωδία
που υποθάλπουν την μικροψυχία
11-03-11
Στίχοι :Μιμή Μητροπούλου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-03-2011 |