Με άριστα το δέκα Δημιουργός: Pavlos Melas, Παύλος Μελάς Καλημέρα στην στιχοπαρέα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Με Άριστα το δέκα
Χείλη κόκκινα βαμμένα
και από πάνω μια ελιά,
όλα είναι μαγεμένα,
είσαι τέλεια ζωγραφιά.
Με άριστα το δέκα,
σου βάζω δέκα και μισό,
είσαι καυτή μπεμπέκα,
με λειώνεις σ’ ένα λεπτό.
Της μπεμπέκας το φουστάνι,
είναι λιγάκι τολμηρό
και μπορεί να με τρελάνει
αυτό το όμορφο μωρό.
Χείλη κόκκινα βαμμένα
και το μπούστο σου πεταχτό,
με τα μάτια καρφωμένα,
στο φουστανάκι το καυτό.
πως εγώ να βάλω φρένο,
στο αναμμένο μου κορμί,
το μυαλό μου κολλημένο,
στο γλυκό όμορφο κουκλί.
Με άριστα το δέκα,
σου βάζω δέκα και μισό,
είσαι καυτή μπεμπέκα,
με λειώνεις σ’ ένα λεπτό.
Παύλος Μελάς 6 /03 /2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-03-2011 | |