Αρρωστο σπερμα Δημιουργός: tarifula Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αρρωστο σπερμα που γενναει αρρωστα χρονια
να στοιχηθουνε και αυτα μαζι με τ'αλλα
η δυσοσμια του μυαλου κουναει τα πιονια
στης ιστοριας τα τερτιπια τα μεγαλα
Στενεψ' ο αιωνας τη θηλεια στη Φουκοσιμα
κι εχει ξυπνησει το θεριο μεσα στα σπλαχνα
δεκα χιλιαδες μοναξιες χασαν το βημα
καθως ξερνουσε ο ουρανος μια γκριζα αχνα
Αστεγος τρεχει ο καιρος μες το σκοταδι
σφιχτα δεμενος με αυτους που περισσέψαν
πουλανε μασκες οι θεοι πανω στον Αδη
για ν'ανασαινεις προσευχες που μπαρδαστέψαν
Γυρισε αναποδα ο τροχος κι ολα τρομάξαν
που κατσε η μπιλια σ'ενα αυριο μες τα μαυρα
πανω στους τοιχους της ντροπης συνθημα αλλάξαν
μανα που πας??? Γιε μου θα παω στα καραβια... Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-03-2011 |